Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlatka Pokos požalila se kako joj je najviše žao što je Josip Radeljak potrošio njezine 30-e, a na optužbe se samo nasmijala.


'Dolores Lambašu i Josipa Radeljaka niti ne diram niti ne komentiram, a koji je njihov problem trebate pitati njih. Iz svega je jasno da Josip želi naštetiti meni i mojoj karijeri. On je potrošio moje tridesete! Toliko se već moram baviti njime, a imam svoje poslove, svoj život i svoje preokupacije', komentirala je Vlatka Pokos, voditeljica na koju su se Dikolores sunovratili ružnim riječima u 'otvorenom pismu' putem bloga glumice Dolores Lambaše, kao i raznim izjavama u medijima.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Život u paklu': Vlatka je vikala da sam debil kao moja mama Slika nije dostupna Lana Radeljak će progovoriti u 'Životu iz pakla'!

Vlatka tvrdi da oni 'pričaju gluposti' te da im je potrebna psihička pomoć zbog 'ponašanja i silne želje za medijskim eksponiranjem'. Za Josipa je izdvojila da je osvetoljubiv te da je previše ne čude njegove izjave, ali da bi bilo dobro da si nađe 'drugu žrtvu'.

'Tko je Dolores da mene vrijeđa?

'Dolores, pak, javno blati moje ime, insinuira opasne i neugodne stvari, spominje zatvor i slično. Josip se već deklarirao kao kontroverzna osoba, ali Dolores se miješa a nema pojma o ničemu. Tko je ona da mene javno vrijeđa? Sve što oni rade više govori o njima nego o meni. Nakon dvije i pol godine ipak sam donekle 'oguglala' na Josipa i njegove ispade. A to što radi Lani to je za instituciju! To je zlostavljanje, s Dikanove strane najviše! Ja sam se, bogme, maknula i to najviše zbog Laninog duševnog mira', kazala je Vlatka te nadodala:

'No, čini se da se s njima ne može lijepim i mirnim putem, nema tu linije manjeg otpora. Svi mi govore da se uzdignem iznad situacije, suzdržim od komentara i šutim. Ne mogu više i zato dižem tužbu!', ispričala je Vlatka koja se trenutačno nalazi u Splitu, gdje radi kao voditeljica na trodnevnom Sajmu ljepote i zdravlja. Na kraju je samo napomenula kako je mirna i dobre volje te da je cijela situacija s Dolores i Josipom više nasmijava nego ljuti.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju