Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Priča o predanim profesionalcima čiji privatni život očajnički treba malo prakse. 'Privatna praksa' je spinoff serija koja je nadmašila original, Shonde Rhimes od autorice 'Uvoda u anatomiju', a na Novoj TV će se početi prikazivati od 2. ožujka.


Addison Montgomery, lik koji je među američkom publikom postao toliko popularan da je nastavio živjeti svoju priču, u vlastitoj seriji 'Privatna praksa'. Kate Walsh, Taye Diggs i Amy Brenneman u šarmantnoj seriji koja s liječničkih tema skreće na iskusne liječnike s problemima u 'privatnoj praksi'.

Vezani članci Slika nije dostupna Angelina Jolie ima dvojnicu... i to iz Tuzle! Slika nije dostupna Zar je moguće? Podvrgla se 784. plastičnoj operaciji!

Serija je 2008. osvojila i iznimno cijenjenu nagradu 'People's Choice' u kategoriji najbolja nova dramska serija.
'BMI TV Music Award' 2008. godine. Taye Diggs nominiran je za nagradu 'Image' u kategoriji najboljeg sporednog glumca zajedno sa svojom kolegicom Audra McDonald, za najbolju sporednu žensku ulogu. Autorica Shonda Rhimes nominirana je za istu nagradu u kategoriji za izvanredne spisateljske sposobnosti.

SADRŽAJ: Priča je to o pronalasku samoga sebe i novom početku. Addison Forbes Montgomery priznata je neonatologinja i kirurginja koja iza sebe ostavlja iskustvo rada u bolnici Seattle Grace, propali brak s Derekom Shepardom i razorenu vezu s Markom Sloanom. Adison seli u Los Angeles gdje ju osim ljepšeg vremena čeka i pregršt novih mogućnosti. Adison obnavlja prijateljstvo s kolegama iz studentskih dana Naomi (Audra McDonald) i Samom (Taye Diggs) i pridružuje im se u njihovoj otmjenoj privatnoj praksi.
Naomi je specijalistica za hormonalnu terapiju i porodništvo i većinska je vlasnica klinike.

Sam je internist i njen bivši muž. Njegova izuzetno popularna knjiga za samopomoć učinila ga je medicinskim guruom. Njih dvoje imaju zajedničku kći, tinejdžericu May. Zbog May i zajedničke prakse pokušavaju održati svoju vezu koja je sve samo ne prijateljska. Glavni pedijatar u centru je Dr. Cooper Freedman, njegov profesionalni uspjeh u dijametralnoj je suprotnosti s neuspjehom na privatnom planu.