Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I Kseniya Simonova je svojim nastupom postala supertalent na internetu poput Susan Boyle.


Prelijepa umjetnica Kseniya Simonova, koja je svojim talentom i performansom oduševila ukrajinsku publiku, ne samo da je ponijela titulu najboljeg talenta u Ukrajini, nego je snimka njenog nastupa na internetu premašila brojku od zavidnih dva milijuna klikova. Mlada 24-ogodišnja umjetnica ostavila je sve bez daha kada je u osmominutnom nastupu na stolu pomoću pijeska crtežima prikazala kako su ljudi u Ukrajini doživjeli invaziju Njemačke za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Vezani članci Devin Juraj Zaokret u karijeri nekadašnjeg finalista Supertalenta: Plesu pridružio još jednu aktivnost! Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu!

Kseniya je ovim zanimljivim talentom potvrdila kako zaista postoje osebujni talenti kojima je konačno omogućeno predstavljanje u jednom televizijskom showu. Upravo show poput Supertalenta omogućuje različitim i zanimljivim talentima da se predstave širem dijelu javnosti te da njihovi talenti ne budu prezentirani samo njihovom užem krugu prijatelja i obitelji. Što Hrvati znaju, gledatelji će moći vidjeti na Novoj TV u petak 25. rujna u 20 sati.

Posjetite Supertalent!