Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grandiozni spektakl Nove TV donosi pravi izazov za hrabre očeve Lijepe naše koji će se u uzbudljivim igrama svojoj djeci morati pokazati u najboljem svijetlu.


Znanje, brzina, snaga, snalažljivost i hrabrost vještine su koje su potrebne da se dođe do finalne igre nakon koje će samo jedno dijete moći s ponosom uskliknuti: Moj tata je bolji od tvog tate! 

Vezani članci Slika nije dostupna Zarobljeni među žoharima! Slika nije dostupna Tate se trudili iz petnih žila

Zabavni studijski spektakl rađen je prema licenci dvojice najuspješnijih američkih producenata, autora popularnih realityja poput 'Opstanka' i 'Pripravnika'. 

Reveillle i Mark Burnett napravili su vrlo gledan studijski obiteljski spektakl, My Dad is Better than Your Dad koji se trenutno u SAD-u prikazuje na NBC-u. 

U showu se mogu osvojiti i primamljivi novčani iznosi, no najveća nagrada svim očevima je ponos njihovog djeteta, jer je pobijedio njihovog zajedničkog protivnika - drugog tatu. Što su sve očevi spremni učiniti za svoju djecu, te koliko im djeca u svemu tome mogu pomoći, gledatelji imaju prilike doznati kroz pet uzbudljivih igara. 

Kroz natjecanje, očevi će se još više zbližiti sa svojom djecom, a kroz igru se zajedno zabaviti kao nikada do sada.

Fascinantnu scenografiju zabavnog showa čine brojni rekviziti za zanimljive igre:

- Moj tata je jači od tvog tate
- Moj tata je snalažljiviji od tvog tate
- Moj tata je brži od tvog tate
- Moj tata je pametniji od tvog tate
- Moj tata je hrabriji od tvog tate

Kroz pet igara tate moraju pokazati svoju snagu, snalažljivost, hrabrost, brzinu i znanje. U krugovima igara, a sve prema velikom finalu, samo najbolji idu dalje.

Čiji je tata hrabar i u stanju ustima izvaditi igračke iz akvarija s odbojnom tekućinom ili pak dovoljno spretan obraniti prozor koji drugi tata pokušava razbiti i skupiti bodove? Koji tata je dovoljno brz, pa će prvi izvući sva slova iz gigantske zdjele pune juhe, a koji će među njima znati tko je napisao Harryja Pottera? 

Na kraju će ostati samo jedan tim i pitalica koja će označiti koliko tata zna o svom djetetu i odrediti s kojim iznosom pobjednički tim odlazi kući. Najboljem tati koji je prošao sve izazove postavljaju se pitanja o njegovom sinu, odnosno kćeri. Ovisno o njegovom poznavanju vlastitog djeteta smiješe mu se i bogate novčane nagrade. Koji mu je najdraži izlet, što najviše voli jesti te čime se igrati, samo su neke od stvari koje najbolji očevi moraju znati o svojoj djeci. Nakon što je dokazao da je najhrabriji, najsnažniji, najpametniji, najbrži i najsnalažljiviji, poznavanje svoga djeteta najboljem tati donosi i novac.