Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vijeće za elektroničke medije danas je Novoj TV dodijelilo koncesiju za emitiranje specijaliziranog kanala u zemaljskoj mreži unutar tzv. Multipleksa B.


Vezani članci Slika nije dostupna Pratite izvanredne vijesti Nove TV Slika nije dostupna Priznale su svoje velike mane ''Malo sam nemarna po tom pitanju''

Nova TV d.d. dobila je danas prema odluci Vijeća za elektroničke medije koncesiju za specijalizirani televizijski kanal. Koncesija za specijalizirani kanal za zabavu Doma TV dodijeljena je na sljedećih 15 godina.

Doma TV će donositi samo najkvalitetniji program i televizijske premijere. Okosnicu programske sheme činit će zabavni program, vrhunski strani serijski naslovi, Warnerovi filmovi te vlastiti projekti domaće produkcije među kojima će biti i show u dnevnom terminu.

'Vrlo smo zadovoljni što je naša ponuda prepoznata kao značajno ulaganje u razvoj hrvatske televizijske industrije i program prema potrebama hrvatskog gledatelja. Nova TV d.d. je tijekom godina u svom poslovanju pokazala da zna napraviti kvalitetan kanal i gledan program. Domaća produkcija je jedna od osnovica uspješne strategije i tim smjerom ćemo ići i sa specijaliziranim kanalom.'- izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić povodom dobivanja koncesije za Doma TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju