Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ulaskom u novu godinu lijepa Lorena (Katarina Radivojević) će se naći na emotivnoj prekretnici. Razočarana Rankovim učestalim pretjerivanjem u alkoholu, sve će se više družiti s njegovim mlađim bratom Tomom (Amar Bukvić).


Lorena će se tako uskoro naći u Tominom zagrljaju, što Ranku (Janko Popović Volarić) neće biti nimalo drago. Ranko će pak igrom slučaja završiti u braku s ljepoticom iz susjednog sela, Zvjezdanom (Svjetlana Magdić), te će tim činom jako povrijediti Lorenu. Dragošje će opet posjetiti Kec (Slavko Juraga) koji će Korani (Petra Cicvarić) ponuditi nemoralnu, ali financijski primamljivu ponudu.

Vezani članci Slika nije dostupna Katarina Radivojević 'kao od majke rođena' na plaži Slika nije dostupna 'Želim Hollywood i Leonarda DiCaprija'

I Dragošje će imati svoje izbore, tako da će iduću godinu funkciju načelnice sela preuzeti Jana (Ivana Bolanča). Razočaran izborom nove načelnice, Božo (Žarko Potočnjak) će odlučiti napustiti Dragošje i otići u bolji svijet. Kako će Ranko napokon završiti u braku gledatelji imaju priliku saznati 28. siječnja, a hoće li Lorena prepoznati novu ljubav u Rankovom bratu Tomi saznat ćemo 26. siječnja 2010. godine.

Posjetire 'Najbolje godine'!