Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uskoro će se u popularnoj seriji 'Zakon ljubavi' u epizodnoj ulozi pojaviti jedna od najpoznatijih pripadnica hrvatskog glumišta, Mia Begović.


Miju ćemo gledati u ulozi Pauline Papić, a poznatoj glumici uz bok stat će njena kćer Lena. Lena će glumiti kćer Pauline Papić, dok ćemo Ranka Zidarića gledati u ulozi psihologa. 

Vezani članci Slika nije dostupna Prošlo je deset godina od smrti Ene Begović Slika nije dostupna 'Vlatka već 10 godina gasi čikove na otvorenim ranama'

Novi lik, Dr. Fran Tadej će pomagati Maji Leni (Vanessa Radman) upravo u Paulininom slučaju. Naime, nakon operacije lica, Paulina nezadovoljna ishodom pokreće tužbu protiv svog plastičnog kirurga. 

Maja Lena zastupat će nezadovoljnu pacijenticu, a u tome će joj od velike pomoći biti upravo Tadej. Kako će sve u daljnji razvoj radnje utjecati zgodan i karizmatičan doktor te hoće li tu biti promjena na ljubavnom planu u životu Maje Lene, tek je za vidjeti. 

Jedno je sigurno, šarmantnog doktora ćemo od sada češće viđati u društvu lijepe odvjetnice iza koje je između ostalog, sada već i propali brak s Petrom Perkovićem.

'Zakon ljubavi' možete pratiti svaki dan u 18.15 na programu Nove TV. Podsjećamo Vas da svaku epizodu nakon emitiranja možete pogledati i u videoteci našeg portala.

A više o seriji doznajte na zakonljubavi.novatv.hr.