Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U jednom zagrebačkom klubu svoju autobiografiju intrigantnog naslova 'Vrag' sinoć je promovirao kontroverzni poduzetnik Ante Gotovac. Tko se pojavio na zabavi koju je organizirao povodom izlaska knjige, doznala je naša Anja Stevović.


Šokantna, razotkrivajuća, dugo očekivana autobiografija Ante Gotovaca 'Vrag' ugledala je svjetlo dana. Ili bolje reći noći. Jer kad su anđeli zaspali, vrag se probudio. Ante Gotovac je ustvrdio da s izlaskom njegove knjige sasvim sigurno više ništa neće biti isto, te da je siguran da će se od nje mnogima tresti gaće.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac i Maja Morales opet se vole! Slika nije dostupna Pukla ljubav između Maje Morales i Ante Gotovca!

'Meni se sigurno neće tresti gaće pošto sam svoje ostavila doma', izjavila je zečica Maja Morales, koja je bila na promociji knjige.

>> VIDEO: Maja Morales podučava novu muzu Ante Gotovca!

>> 'Vrag' - pisani uvid u 'pakao' Ante Gotovca

Ni snježna mećava koja je poharala Europu, nije spriječila Tanju i Tihu iz Beča da zbog Gotovca autom potegnu iz Austrije. Na promociju su skoro zakasnili. Evo i zašto. Tihomir koji tvrdi da je ljubovao sa Simonom i Tanja koja je odglumila Antinu ljubavnicu ponovno se vole.

Antina 'Vraga' u društvu supruge prelistavao je i Simonin tata. Knjigu će kaže pročitati od korice do korice. Promociju Antina književnog prvijenca uveličali su i bivši manager Nikol Bulat, bivša voditeljica Golih vijesti i naravno Antina nova muza, Jasna Pezić. Više u prilogu IN magazina!