Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reality zvijezda Heidi Montag uspjela je napraviti pravi reality od svog života.


Tako su ona i Spencer prvo spiskali svoje bogatstvo, onda je par odlučio inscenirati razvod kako bi došli do novca, a sada nakon neuspješnih planova da pronađu poslovnih angažmana pjevaju žalopojke po medijima.

Vezani članci Slika nije dostupna Spencer Pratt: Moj brak s Heidi Montag bio je lažan Slika nije dostupna Seksi Heidi kupila zaručniku Chevrolet

Vratili su se ukratko na staro: mama i tata financiraju, a Heidi umjesto silikonskih grudi sada vidi dolare koje je spiskala na sve operacije za ljepotu. Tako se ispovjedila magazinu Life and Style te izjavila kako žali što je napravila toliko plastičnih operacija jer je previše novca ostavljala kirurzima, a od njih je mogla sada kupovati hranu koju za par kupuju roditelji: 'Žao mi je što sam toliki novac spiskala na operacije, samo sam na posjete medicinskih sestara bacala 2 tisuće dolara'.

>> Heidi Montag: Moja ovisnost o operacijama uništila je brak sa Spencerom

Žaljenje za nezrelim trošenjem novca je iskazao i njen suprug Spencer Pratt: 'Trebali smo se više fokusirati na poslovni dio u životu, nego na slavu'. Zaključili su zajednički: 'Sami smo ovo sebi napravili i osjećamo se kao idioti'.