Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati američki glumac Woody Harrelson ispričao je u intervjuu novom izdanju magazina Playboy od 1. listopada, kako mu je uloga tupavog barmena u hit humorističkoj TV seriji 'Kafić Uzdravlje' (Cheers) iz 1980-ih, pomogla da ne nastrada u Hrvatskoj.


Glumac se prisjetio kako se sprijateljio s 'pogrešnim' djevojkama na plaži u Dubrovniku, te postao meta njihovih gnjevnih mladića, koji su bili dio 'opasne bande'.

Vezani članci Vili Beroš Beroš zbog skandala u dubrovačkoj bolnici nazvao obitelj i ispričao se: "Svaka mu čast, a ravnatelj nas je zvao tek danas - usred sprovoda" Ravnatelj OB Dubrovnik, Marijo Bekić Nitko im nije javio da im je preminuo član obitelji: "Rekli su da je dežurna liječnica imala puno posla. Njegove stvari su bacili..."

Harrelson je rekao za Playboy: 'Ti su momci silazili s brda. Izgledali su kao najopakiji kur*** sinovi koje sam ikada vidio, neka vrsta hrvatske džudo bande ili tako nešto - i dolazili su dolje ustvari da me ubiju, jer sam bio s tim super-zgodnim curama'.

'Bili su me spremni rastrgati, i bilo je napeto za poludjeti. A onda me jedan od tih gadnih momaka prepoznao s američke televizije i na kraju smo išli zajedno na piće', rekao je Harrelson.

'Kunem se, da nisam bio na 'Cheersu', da bih poginuo baš tamo na toj plaži u Hrvatskoj', dodao je glumac. (Hina)