Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Muzeju moderne umjetnosti u Londonu predstavljen je film koji prikazuje Stonese u 70-ima.


'Pa, znate li da je to bila odlična skupina glazbenika! Odlična skupina koja je pored Stonesa imala briljantne pijaniste. Imali smo Micka Taylora koji je radio na albumu, imali smo sjajnu sekciju na rogu. Radili smo svašta pomalo - svirali country, blues i gospel. Tako da mislim da je to bilo odlično vrijeme, a super je ponovno ga se sjetiti uz neke dodatne pjesme i tako stvoriti dokumentarni film', reklo je Mick Jagger osvrnuvši se na sadržaj filma 'Stone u progonstvu' (Stone In Exile).

Vezani članci Slika nije dostupna Daft Punk, The Beatles i The Rolling Stones Slika nije dostupna Djevojka Ronniea Wooda se bavila eskort pratnjom

'Stvarno smo tada bili u progonstvu, no život u južnoj Francuskoj je bila prije svega dobra zabava', nadodao je Jagger, a film prikazuje njihov život u 70-ima kada su se penjali na svim ljestvicama, najviše se drogirali što je utjecalo na njihovu kreativnost, pogotovo Richardsovu, imali problema s vlastima i policijom, tulumarili do besvijesti, ali i financijski loše stajali pa se vadili kako su znali i umjeli.

>> 'Ljeto ljubavi' ponovno dostupno u arhivi Rolling Stonea

Jagger je rekao kako mu je s albuma 'Ladies and Gentlemen: The Rolling Stones' najdraža pjesma 'Tumbling Dice', a u priloženom videu pogledajte što je na sve među ostalima rekao Keith Richards.