Na sinoć održanu premijeru filma 'Vjerujem u Anđele' Dolores Lambaša je došla sama. Jahta Dikana Radeljaka je čekala u luci.


Na početku večeri Dolores se samo smješkala i uživala te nije htjela potvrditi niti demantirati da je u vezi s Dikanom Radeljakom, a sva pitanja o Frani Lasiću je vješto izbjegavala.

Naposljetku je ipak rekla kako bi Dikan mogao biti njen izbor. Sve je već jasno jer je i na Vis stigla Dikanovom jahtom 'Lex' koja je čekala u viškoj luci dok je Dolores u Komiži prisustvovala premijeri filma u kojem ima glavnu ulogu.

Dolores Lambaša se cijelu noć trudila da fotografima ne pruži dokaz kako je na Dikanovoj jahti te je na viškoj rivi  trusila rakiju do tri sata ujutro. Tada je Dolores ipak pokleknula i uputila se na jahtu Dikana Radeljaka gdje je spremno pozirala sviti fotografa i snimatelja. Dok se Dolores naslikavala Dikan i članovi posade se nisu pojavljivali.

>> Mirna Berend: Dolores Lambaša je vrlo opasna!

>> Što se događa između Dikana i Dolores Lambaše?

Jahta je jutros zaplovila prema Hvaru, a Dikan je samo provirio iz kabine. Jahtom je vješto upravljao netko drugi. Naime, na jahti je uz Lambašu i njezinog novog odabranika i izvjesni Dikanov vršnjak s plavušom koja nije tako mlada kao Dolores Lambaša.

Na premijeru filma održanu u Komiži, koja je rodno mjesto redatelja Nikše Sviličića, nije stigao nitko drugi iz glumačke postave osim Dolores Lambaše. Razlog je, kako neslužbeno saznajemo taj što drugima nije bio plaćen smještaj.