Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši svjetski boksački prvak Stipe Drviš danas je suprug, ugostitelj i DJ, a za nekoliko dana i otac male Lane.


U mirnom predgrađu Pule, u svojoj moderno uređenoj kući, aktivno ljeto provodi bivši svjetski boksački prvak, Stipe Drviš. Iako su dani u ringu iza njega, vježbanje je njegova svakodnevica. A nakon napornog treninga, ima li ljepšeg nego baciti se u bazen, što je Stipe demonstrirao pred kamerama IN magazina.

Vezani članci Slika nije dostupna Drviš: Zašto bih plaćao seks kad ga imam džabe! Slika nije dostupna Video: Stipe i Lupino pružili si ruke!

Sakriven od znatiželjnih pogleda susjeda i slučajnih prolaznika, ovaj bi bazen mogao ispričati puno priča. Stipe se pobrinuo da u svojoj kući ima sve što mu je drago. Tako je svoje mjesto našao i ovaj stol. Kaže, kad je bilijar u pitanju, tu je tata-mata.

Iako se s prijateljica za biljarskim stolom često svađa, trzavica nema sa svojom partnericom u igri zvanoj Život. Otkako su svoju dugu vezu, sudbonosnim 'Da' pretvorili u brak, Stipe se polako počinje pretvarati u pravog obiteljskog čovjeka. Stipe Drviš i njegova Erika iščekuju i posebnog gosta, preciznije gošću. Kroz nekoliko dana, iz maminog trbuha u kuću, i službeno se useljava nova stanarka.

Kada su u pitanju poslovni potezi, Stipe već povukao konce. Otvorio je caffe bar na plaži u Puli i postao ugostitelj. No to nije sve, kad stane za DJ pult, postaje DJ Sataraš.