Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Dobrodošli u Hollywood!', riječi su kojima je započela ceremonija postavljanja zvijezde slavnoj glumici.


Holivudski Walk of Fame, odnosno ulica popločena zvijezdama slavnih, po mnogima je jedno od najbolje osmišljenih marketinških ideja. U ne tako privlačan grad ona privlači mnoštvo turista iz cijelog svijeta.

Vezani članci Slika nije dostupna Depp dao podršku Penelope Cruz pri otkrivanju zvijezde Slika nije dostupna VIDEO: James Cameron napokon dobio zvijezdu na Stazi slavnih

No, u više od 50 godina koliko postoje nekoliko zvijezda je ukradeno. Michael Jackson jedina je osoba sa dvije zvijezde, a Ronald Regan jedini američki predsjednik s imenom ugraviranim na pločniku.

Anjelicina zvijezda ukupno 2398 na Stazi slavnih

'Dobar dan, dame i gospodo! Dobrodošli u Hollywood!', riječi su kojima je započela ceremonija postavljanja zvijezde jednoj od ponajboljih glumica Anjelici Houston, poznatoj po ulogama u filmovima 'Čast Prizzijevih' ili 'Obitelj Adams'.

Njezina zvijezda je 2398 zvijezda postavljena na Walk of Fameu, a novinar Mislav Zelle nakon postavljanja ploče Anjelicu je upitao nekoliko pitanja, među ostalima, je li ikada posjetila Hrvatsku.