Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što joj je Brad Pitt izričito zabranio posvajanje djece idućih godinu dana kako bi se mogli malo više posvetiti svojim blizancima i djeci koju već imaju, Angelina se u buntu prema zabrani još jednog posvajanja dosjetila kako bi mogla odgojiti još jedno dijete sa svojim bratom James Havenom.


Kako je Brad već jasno izrazio želju da bi se volio upoznati sa već postojećom djecom koju imaju, Angelina depresivna zbog nevjerojatne želje da još jednom ostavljenom djetetu pokloni topli dom nad glavom se 'bistro' dosjetila svog brata Jamesa kao alternative nezainteresiranom Bradu, te mu je predložila da njih dvoje kao par posvoje još jedno dijete, prenosi The Enquirer.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Madonna je nervozna nasilnica!' Slika nije dostupna Još jedno posvojenje?

'Saznanje kako je Angelina predložila svome bratu da zajedno posvoje dijete je Brada zaista izbacilo iz takta i povrijedilo jer mu je to učinila žena koju voli i s kojom dijeli život i to sve bez njegova znanja. Svi prijatelji se boje kako bi se, ukoliko uskoro ne riješe ovaj problem, ili ne pronađu zajednički interes, zvjezdani par mogao zauvijek razdvojiti!', izjavio je izvor blizak paru.

Posvajanje djeteta je zadnjih mjeseci glavna tema u obitelji Pitt / Jolie. Jer Brad vjeruje kako bi sada trebali biti više zajedno kao obitelj, što veoma ljuti Angelinu jer je ona isključivo posvećena ideji posvajanja nekog neželjenog i napuštenog djeteta i to doslovno odmah.

>> Angelina pokušava otkupiti skrbništvo

>> Angelina Jolie je ponovno trudna

Brad bi do ljeta trebao otići u Brazil gdje bi započelo snimanja njegova novog filma, ali do tada smatra kako trebaju on i Angelina aktivno provesti neko vrijeme zajedno kako bi se učvrstili odnosi između djece i njih unutar  zajednice i kako bi se svi zajedno počeli osjećati kao jedna velika i prava obitelj.

Tako po rješavanju tog problema bi par mogao početi razmatrati ideju o posvajanju novog djeteta.Takvo Bradovo razmišljanje jako ljuti Angelinu što uzrokuje velike svađe između njih dvoje. Angelina sada kao jedini izlaz iz tog problema vidi vlastitog brata kojeg je već počela nagovarati da zajedno posvoje dijete, te da se ne mora brinuti kako će biti samohrani otac tog djeteta, jer će ona također maksimalno sudjelovati u njegovu odgajanju kao prava majka. Angie je odlučila naći način da dobije ono što želi, a sve što želi je još djece!', nadodao je izvor za kraj.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju