Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica je željela privatnot i nije se htjela upoznavati s političarima, no njezino je osiguranje procjenilo da joj ne može osigurati mir.


Kako ekskluzivno doznaje Večernji list, Angelina Jolie je umjesto na Brijune sletjela u Sarajevo.

U glavni grad Bosne i Hercegovine, glumica je sa svoje dvoje djece i desetak tjelohranitelja stigla radi snimanja filma čija je radnja smještena na području bivše Jugloslavije. Od aerodromskih službi doznaje se da se glumica kratko zadržala u zračnoj luci te odlučila da neće prespavati ni u jednom od sarajevskih hotela, nego negdje izvan grada, piše Večernji.

A nakon što je službeno priopćeno kako glumica Angelina Jolie zbog novinara i medijskih ekipa nećebiti na predstavi 'Kralj Lear' na Malom Brijunu, oglasio se Rade Šerbedžija, osnivač kazališne skupine Ulysses, kojemu je Angelina večeras trebala doći u posjetu:

'Nije došla zbog novinarskih pizdarija! Molim vas svih, pustite me na miru', za Novi list rekao je Rade.

Kako je od samog jutra u pulskoj zrakoplovnoj luci, kao i na Malom Brijunu vladalo opsadno stanje zbog dolaska glumice, njezin menadžment je organizatorima iz Hrvatske priopćio kako od Angelininog dolaska nema  ništa.

'Istina je da je otkazala, razlog je jer je njezino osiguranje procjenilo da je nemoguće osigurati njezin mir i privatnost, tako da je Angelina sa velikim žaljenjem otkazala dolazak', rekla nam je Marina Vujčić, glasnogovornica kazališta Ulysses.

Angelina Jolie: Ja sam obožavateljica Rade Šerbedžije

'Imala sam namjeru putovati u Hrvatsku kako bih bila na 'Kralju Learu'. Zbog sigurnosnih propusta, rečeno mi je da to logistički neće biti moguće. Ja sam obožavateljica Rade Šerbedžije i čula sam sjajne stvari o njegovoj produkciji. Nadam se da ću sljedeći put moći biti prisutna", stoji u priopćenju koje je poslao njezin savjetnik i opunomoćenik Adam Waldman.

'Tu se nalazi oko pedesetak novinara, gotovo da objektivi vire iz svakog grma. Iako je poslano službeno priopćenje da Angelina ne dolazi na Brijune, nitko od novinara se ne povlaći, već se svi nadaju kako će menadžment u posljednjem trenutku odlučiti da glumica kreće na Brijune. Za sada se još uvijek ništa ne zna i svi smo na čekanju', rekla nam je Barbara Štrbac. 

No, neki nagađaju kako je sve to taktika Angelininog menadžmenta, kako bi se novinari povukli, nakon čega bi lijepa glumica trebala u miru i tišini sletjeti u Pulu i krenuti na predstavu.

>>Nema akreditacija: Angelina ne želi sedmu silu u svojoj blizini!

Koliko je za sada poznato holivudska zvijezda je u Hrvatsku i na Brijune trebala doći kako bi Radi Šerbedžiji ponudila ulogu u svojem redateljskom prvijencu koji bi se uskoro trebao početi snimati, a čija je radnja smještena na području bivše Jugoslavije.


Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju