Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predstava 'Kako misliš mene nema?!' u kojoj glavnu ulogu tumači glumac Amar Bukvić u subotu 08. svibnja imat će svoju 200. izvedbu.


Vezani članci Slika nije dostupna Nikolina Pišek: Ucijenila sam ih i zaprijetila da o meni lijepo pričaju! Slika nije dostupna Zadnja klapa 'Najboljih godina'

Tako će prošlogodišnji dobitnik nagrade Hrvatskog glumišta i protagonist serije 'Najbolje godine' dvjestoti put stati na pozornicu Teatra Exit u predstavi koja se bavi pitanjem identiteta i društvenih maski. Predstava je svoju premijeru imala 20. travnja 2007. godine, a uz Amara Bukvića u predstavi se pojavljuje i Filip Juričić.

 

Osim što u ulozi Tome svakodnevno nastavlja oduševljavati gledatelje 'Najboljih godina', Amar je i kao lice Nove TV dio video spota 'Čudesni svijet Nove TV' koji se od jučer prikazuje na ekranu. Amar je rođen 10. lipnja 1981. godine, a Akademiju dramskih umjetnosti završio je u Zagrebu. Prošle godine ovaj glumac je za ulogu Dina u predstavi 'Djeca sa CNN-a' dobio nagradu Hrvatskog glumišta za najboljeg mladog umjetnika do 28 godina.

>> Najbolje godine, Farma i Dnevnik na vrhu po gledanosti

Na velikom ekranu Amar je glumio u filmovima 'Pjevajte nešto ljubavno' te 'Svjedocima' redatelja Vinka Brešana. Nedavno je završio sa snimanjem prve sezone 'Najboljih godina', a čini se kako i nakon napornog tempa snimanja ove serije, na kazališnim daskama nema odmora za ovog mladog i perspektivnog glumca.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju