Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naslovnu pjesmu nove serije 'Vatreno srce' koja od ponedjeljka 09. ožujka kreće na Novoj TV otpjevala je Alka Vuica.


Okosnica serije su ljubav i strast u romskoj zajednici čije tradicionalne običaje dočarava. Za potrebe snimanja serije, u kojoj uz rumunjske glumce igra i zvijezda meksičkih telenovela Edith Gonzalez, korišteno je više od 300 tradicionalnih romskih kostima i njihov nakit. Naslovnu pjesmu serije koja je dobro poznata među ljubiteljima romske glazbe prepjevala je za Novu TV Alka Vuica.

Vezani članci Slika nije dostupna Alka pobjegla iz srpskog realityja! Slika nije dostupna Nikol Bulat: 'Ovo je za mene novi početak!'

'To je pjesma koja mi je odavno poznata, jer je bila otpjevana u filmu 'Cigani lete u nebo', tako da sam mislila da je to tradicionalna romska pjesma, no na kraju sam doznala da je od moldavskog kompozitora Jevgenija Doge, koji je napisao glazbu za taj kultni film. Test koji sam napisala slobodi je prepjev, koji govori o ljubavi. Rep na romskom je iz originalne pjesme, a razlog tome je što kada sam išla pisati pjesmu, posavjetovala sam se sa sinom tko bi to mogao kvalitetno izvesti, a on mi je rekao: 'Samo Dino.' Nakon toga sam se rasplakala i odlučila da ostane tako kako je.', rekla je Alka za pjesmu iz 'Vatrenog srca'.

Alka je autorica hrvatskih stihova, a u songu uz prateće vokale Jadranke Krištov i Sandre Jurak korišteni su i romski glasovi. Dijelovi pjesme otpjevani su i na izvornom romskom, a 'Vatreno srce' gledatelji mogu čuti od ponedjeljka do petka u istoimenoj seriji od 09. ožujka.