Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kažu da je vjenčanje jedan od najljepših dana u životu. No, kažu i da su pripreme za taj dan - velik posao. Na dan vjenčanja pokazuje se više od novog blještavog prstena. Ovisi o vašim afinitetima, dan iz snova donosi mnogo stresa.


Sve počinje zarukama...
A zatim vjenčanica koja je u centru pozornosti svakog vjenčanja, i trebala bi biti bajkovita, baš kao i cijelo vaše vjenčanje. Kakav god model odabrali, bitno je da izgleda onako kako ste je zamišljali cijeli život i ne odustajte dok ne nađete baš takvu.

Vezani članci Limuzina za vrijeme utrke Donald Trump s Melanijom sjeo u svoju "Zvijer" i provozao se poznatom trkaćom stazom. A onda je utrka otkazana Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) Bogati glazbeni program i sve za buduće mladence na 4. Sajmu vjenčanja Exclusive

Zadnjih su godina sve rjeđe mladenke koje vjenčanicu kupuju, kane ju čuvati iz generacije u generaciju. Zato cvjeta biznis iznajmljivanja vjenčanih haljina. Cijena - najniža gotovo kao prosječna hrvatska plaća. Najviša - nebo je granica.

Izabrati prsten koji ćete nositi, možda i cijeli život, još je zahtjevnije od izbora haljine. Vlasnici trendovskih zlatarnica kažu kako se mladenci najčešće odlučuju za bijelo zlato. Stariji parovi biraju žuto zlato i klasničnije modele.

Dašak glamura na vjenčanju jamči i limuzina, koju mladenci sve češće unajmljuju. Cijena po satu najma je 500 kuna.
Postoje i ljudi koji vam znatno mogu olakšati cijelu organizaciju. Agencije za organizaciju vjenčanja posrednici su između davatelja usluga i mladenaca. Oni znaju sve - gdje što kupiti, koji restoran odabrati, kako sve uskladiti. Agencijama je najlakše raditi s parovima koji znaju što žele. Svoj rad većina njih ne naplaćuje na klasičan način.

Prema našim proračunima, ovisno o broju gostiju i tipu svadbe, dan iz snova stajat će vas od 50 do 100 tisuća kuna.

Nakon cijele organizacije, očekuje vas i taj dan. 
Kako će taj dan u finalu izgledati ovisi o vama samima. Neka sve bude onako kako vi volite, a ne vaši gosti. Upamtite to je samo Vaš dan iz snova.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju