Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državljani Laosa nezadovoljni radom svoje vlade moći će na posebnoj telefonskoj liniji iznijeti sve svoje političke pritužbe koje će zatim prenositi javni radio i televizija, prenio je radio Vientiane.


Telefonska linija s brojem 5719 otvorena je kako bi "pojedinci mogli iznijeti svoje mišljenje o politici vlade i partije", izvijestio je državni radio.

Vezani članci Slika nije dostupna Stranci nazovu i pitaju: 'Koliko litara goriva možemo unijeti u Hrvatsku' Slika nije dostupna SAD i Kuba su opet na direktnoj telefonskoj liniji

"Uz pomoć radija i televizije pokušat ćemo mobilizirati javnost da progovori o vladinoj politici", rekao je glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova. "Tako ćemo pokušati mobilizirati javno mnijenje", dodao je.

Komunisti su u Laosu na vlasti od 1975., a Narodna revolucionarna stranka jedina je politička stranka kojoj je dopušteno izlaziti na izbore.

Mediji su pod strogim nadzorom vlasti, a Laos je jedna od malobrojnih država u kojima stranim agencijama još nije dopušteno otvaranje dopisništava.