Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Humoristička serija Nove TV "Naša mala klinika" koja se prikazuje i u Sloveniji toliko je popularna da su gradski oci Celja odlučili po njoj nazvati sanatorij koji će se graditi na gradskom zemljištu.


Kako objavljuju slovenski mediji, gradsko vijeće nedavno je
dalo zeleno svjetlo za izvedbu plana "Naša mala klinika" na 4.000 četvornih metara gradskog zemljišta u kvartu gdje se već nalaze zdravstvena škola, policijska postaja, trgovine, garaže i stambene zgrade. Klinika na 4 kata uz razne dijagnostičke centre imat će ljekarnu, apartmane za pacijente i gostujuće stručnjake, te razne specijalizirane zdravstvene ordinacije.

Vezani članci Hugh Hefner Otkrivaju se mračne tajne slavne Playboyeve vile: Što se zapravo događalo iza zatvorenih vrata? Omar Sy Evo tko je bio Arsene Lupin, lik čije lopovske avanture prate milijuni gledatelja diljem svijeta

Serija koju je kreirao glumac Branko Đurić u Sloveniji se prikazuje već 7 sezona, a u širem okruženju "proslavio" ju je američki redatelj Michael Moore uvrstivši jedan insert iz nje u svoj dokumentarni film "Sicko" u kojemu parodira američki sustav zdravstvenog osiguranja. U Sloveniji se doduše nije baš svima svidjelo što se Moore odlučio upravo za šaljivu scenu u kojoj "doktori" naše male klinike pacijentu režu nogu običnom pilom.