Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britney Spears u nedjelju je nekoliko puta nazvala oca Jamieja kako bi ga nagovorila da je odvede iz umobolnice u kojoj trenutačno boravi, ispričao je sudu sam Jamie Spears, detaljno prepričavši njihove razgovore.


Jamie tvrdi da ga je zvala četiri puta u nedjelju, te na temelju toga moli sud da mu i dalje prepusti brigu nad njezinim bogatstvom (sud mu je prije odredio nadzor nad Britneyjinom imovinom do 14. veljače). 

Vezani članci Slika nije dostupna Muškarac osuđen na 20 godina zatvora zbog silovanja kćeri s mentalnim poteškoćama: Za njim raspisana tjeralica Kupovina Oporba ima svoje ideje za borbu s inflacijom: ''Na taj način sve plaće u Hrvatskoj bi narasle''

‘U nedjelju je nisam mogao posjetiti u bolnici jer sam morao raditi. Radim kao kuhar u službi za catering. 

>> Britney pije od 13., a njezina se sestra odriče djeteta

Dok sam radio, Britney me nazvala na mobitel najmanje četiri puta. Zvala je svakih dvadesetak minuta.

'Prvi put me nazvala u 13:30 i pitala što radim, zašto nisam s njom. Nakon dvadesetak minuta nazvala me ponovno i pitala koliko ću još dugo raditi te rekla da moram doći k njoj kako bi je odveo iz bolnice’, ispričao je Jamie.

U dopisu sudu naveo je da ju je pitao bi li voljela da joj donese nekakav poklon, a ona je tražila sladoled od vanilije.

Kada je stigao u bolnicu, Britney ga je počela moliti da je odvede iz bolnice.

‘Kada sam došao u bolnicu, Britney je ležala, sagnuo sam se da je poljubim, a ona je okrenula glavu od mene.

Rekao sam joj da je volim, a ona je odbrusila da je ne volim. Tada je ustala i rekla da joj je liječnik kazao kako je u bolnici zbog mene. Rekao sam da tu nije zbog mene.’

No, Britney mu nije povjerovala, a uvjeravati je da u bolnici nije zbog oca, morala je i medicinska sestra.

‘Hajde tata, idemo odavde. Primi me za ruku i odvedi me’, molila ga je Britney.

Jamie je rekao da se Britney još više uzrujala kada joj je pokušao nešto reći o njezinoj djeci, dvogodišnjem Seanu Prestonu i jednogodišnjem Jaydenu Jamesu.

‘Pitao sam je želi li da joj pomognem s djecom’, kazao je Jamie, iako je sud Britney oduzeo skrbništvo nad njima. O djeci se brine njezin bivši suprug Kevin Federline.

Jamie tvrdi da je razgovor završio nakon što je Britney rekla da joj je imovinu ukrao Sam Lufti, njezin menadžer.

‘Zamolila me da joj pomognem vratiti imovinu, rekao sam da ću to učiniti’, izjavio je Jamie.

Podsjetimo na nedavni intervju koji je Britneyjin stric William Spears dao Sunu, u kojem je ispričao kako je za njezinu nestabilnost kriv njezin otac Jamie, koji je alkoholičar, a u obitelji je često izazivao svađe i tukao se sa ženom Lynne zbog čega su se 2002. godine i razveli. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju