Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tko se prosvijetlio a tko ne? Što su pak poznati ove godine dobroga napravili za sebe ili za druge, te se time osjećali bolje? Imamo odgovore!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Slavne ljepotice okupirale prve redove na modnoj manifestaciji Slika nije dostupna Njemu je Božić bio samo još jedan dan u kojem se brinuo za najsiromašnije

A sad slijedi jedan potpuno božićni prilog. Ekipa RC-a pitala je poznala lica jedno pitanje: Navedite jednu dobru stvar koju ste napravili za sebe ili druge 2012. i zato se osjećali bolje? Neki su smatrali da je vrhunac godine upoznavanje novih osoba, a neki su pak radili mnogo humanitarnih akcija. Jedini zadani parametar u pitanju je bio da izaberu jednu stvar i da je ta stvar promijenila njih same ili nekoga pored njih na bolje.

Anita Dujić, Let 3, Tereza Kesovija samo su neki od njih koji su nam otkrili svoju dobru stranu. Budući da su pred nama blagdani u kojima se često donose odluke za slijedeću godinu, te se rezimira stara, evo što su na to pitanje naveli oni prepoznati u javnosti. 'Protekle godine sam upoznala par ljudi koji neću reći da su mi promijenili život nego su mi ušli pod kožu i mislim da sam stekla prijatelje za cijeli život i to mi je obilježilo prošlu godinu', kaže Anita Dujić.

>> Poput prave zvijezde: Uzeo mikrofon i zapjevao!

'Dobra stvar koju sam napravila prošle godine, a koja je i mene promijenila na bolje je da sam donirala UNICEFu novce za djecu', kaže Ella. 'Napravio sam pjesmu za dječji vrtić u kojem mi dijete ide i mislim da je to bilo dobro i za mene i za njih', otkrio je Prlja iz Let 3-a.

Lupina već godinama vidimo kako pomaže djeci s downovim sindromom i on najbolje zna da je divan osjećaj pomoći drugome. Tereza Kesovija ističe da se ne valja hvaliti dobrim djelima, no nadamo se da su vas priče naših poznatih osoba inspirirale. I da će i u vama probuditi želju da učinite nešto dobro za druge ili za sebe!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju