Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dani grada Gline

Glina: Hladno pivo zapalilo publiku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hladno pivo jučer je u Glini održalo dvosatni koncert uz izvođenje brojnih uspješnica.

ŠRC Banovac na kojem se održavao koncert bio je premali za sve one koji su nedjelju navečer odlučili provesti uz koncert Hladnog piva u sklopu tradicionalne manifestacije Dani grada Gline. Tisuće ljudi se preko dva sata zabavljalo uz najveće hitove Hladnog piva, a neki od njih kao što su ˝Supermen˝, ˝Pitala si me˝, ˝Samo za taj osjećaj˝ samo su jedan mali dio onoga što su dečki iz Hladnog piva pripremili tamošnjoj publici.

Pročitajte i ovo Ivan Budalić i Mate Čičak (Foto: Dnevnik.hr) NAUČILI NAPAMET Slučajnost ili? Pogledajte frapantnu sličnost u izjavama HDZ-ovih načelnika o otkazivanju Škorinih koncerata Thompson (Foto: Dnevnik.hr) - 1 nestajalo struje Uoči obljetnice Oluje koncerti Thompsona i Škore: "Nosite znakovlja hrvatske pobjedničke vojske, nijedna druga"

Večer prije, samu manifestaciju imao je čast otvoriti koncertom Miroslav Škoro u čijim je svevremenskim hitovima uživala publika svih generacija. Miroslav Škoro još jednom je pokazao da ga publika itekako voli, a gradu Glini se zahvalio na ugodnom domaćinstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene