Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stabilnog vremena nema na vidiku

Čeka nas nova runda kiše i pljuskova, ali bismo uskoro mogli dobiti kratak predah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrijeme nam i dalje ostaje promjenjivo, a u kopnenim područjima i dosta sparno zbog visoke vlage i velikih količina kiše. Nova runda kiše čeka nas u unutrašnjosti već danas, osobito u prvom dijelu dana, dok će na Jadranu i u gorskoj Hrvatskoj biti sunčanije. Pljuskova će opet biti i poslijepodne, a stabilnijeg i suhog dužeg perioda i dalje nema na vidiku.

Tijekom jutra će u središnjem dijelu Hrvatske biti kišovito i oblačno, a povremeno će kiša biti jaka i obilna. Na Jadranu će biti manje pljuskova, ali ni ondje vrijeme neće biti posve stabilno, osobito na južnom dijelu.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka

Poslijepodne će u središnjoj Hrvatskoj vrijeme ostati promjenjivo, ali kiša i pljuskovi bit će ipak nešto slabiji. Temperatura će biti malo niža nego u utorak. Iznosit će oko 21 do najviše 24 stupnja, a puhat će slab do umejren zapadni i jugozapadni vjetar.

Nestabilno vrijeme ostat će i sa stanovnicima Slavonije, ali ondje poslijepodnevni pljuskovi mogu lokalno biti jači i izraženiji. Puhat će umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura će iznositi između 21 i 23 stupnja.

Malo sunčanije će biti u na zapadu zemlje, osobito na Jadranu. Ipak, lokalnih pljuskova može biti u Istri i u gorskom dijelu.

U Dalmaciji će, uz više sunčanog vremena, povremeno biti jačeg razvoja oblaka pa i kakvog pljuska, osobito u unutrašnjosti.

U nastavku tjedna nema nekog stabilnijeg perioda na vidiku kada su u pitanju kopneni krajevi. Skoro pa svaki dan će biti povremenih pljuskova i kiše, ali postoji mogućnost da će petak biti sunčan i suh. Temperatura će se i dalje kretati oko 26 stupnjeva.

Na Jadranu će druga polovica tjedna ipak biti malo stabilnija i sunčanija, a u četvrtak su još na sjevernom dijelu mogući grmljavinski pljuskovi. Puhat će uglavnom jugozapadnjak, u poslijepodnevnim satima uglavnom jak, a u subotu sjeverozapadnjak i bura. Temperatura se neće previše mijenjati.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr. 

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene