Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije se dao

VIDEO/FOTO "Popio sam 100 čaša": Ovo je urnebesno! Pripitom Vučiću savjetnica pokušala oduzeti čašu vina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Beogradu je održan sajam "Vinska vizija Otvorenog Balkana", a lidere Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore ugostio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na otvaranju prvog međunarodnog sajma vina, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije krio ljubav prema vinu. Naime, na pojedinim srpskim televizijama gledatelji su mogli vidjeti Vučića koji degustira vino više od sat vremena. I sam Vučić pohvalio se kako može puno popiti.

"Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od sto čaša sam popio. To što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu", pohvalio se predsjednik Srbije.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Srbiji - 1 Predvodili ih pravoslavni svećenici Uz slike Putina i Draže Mihajlovića: U Beogradu prosvjedovali protiv otkazanog EuroPridea

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "200 godina zaostatka" Crtao po ploči, a onda zapanjio: Vučić u govoru odao priznanje Hrvatskoj

U jednom trenutku, veselom predsjedniku prišla je savjetnica za medije Suzana Vasiljević i pokušala mu oduzeti čašu. No, on joj je oteo čašu i nastavio s ispijanjem vina, piše Nova.rs.

 

 

"Samo ja da probam", rekla je Vasiljević, koja je nakon gutljaja pokušala vratiti Vučićevu čašu na štand. Vučić ju je prekinuo: "Ne, ne, ne..." i uzeo natrag čašu vina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene