Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pomeo konkurente

VIDEO Tomašević osvojio više glasova nego Bandić na prošlim izborima. U govoru poručio: "Pobijedit ćemo a da nismo prodali dušu"

Tomislav Tomašević, koji premoćno vodi na izborima za zagrebačkog gradonačelnika, obratio se građanima poručivši da je potrebno napraviti još pola koraka.

"Večeras su građani Zagreba glasno rekli DA promjeni", poručio je Tomislav Tomašević okupljenima u izbornom stožeru stranke Možemo!. 

"Ovaj grad ne pripada interesnoj kliki, već svima nama koji u njemu živimo. I zato je Zagreb naš! Ostavili smo srce na terenu u kampanji i ovo je rezultat toga rada", rekao je Tomašević. 

Dodao je da su danas napravili jedan i pol od dva potrebna koraka da oslobode grad od korupcijske hobotnice.

"Potrebno je samo još pola koraka da razvijamo Zagreb u skladu s izazovima 21. stoljeća i uhvatimo korak s drugim europskim metropolama. Prema dosadašnjim rezultatima imamo golemu prednost, međutim nema opuštanja. Pred nama je još dva tjedna borbe i opet ćemo dati sve od sebe", rekao je Tomašević te dodao da će i dalje voditi pozitivnu kampanju. 

Pročitajte i ovo Analitičari u studiju Nove TV Lokalni izbori 2021. Specijal Nove TV: Boris Jokić govor Miroslava Škore smatra presedanom - "Mislite li zbilja da bi mu Bog pomogao u drugom krugu?"

Pročitajte i ovo Miroslav Škoro Neprestani preokreti Škoro ušao u drugi krug: ''To je ekstremno lijevo i to će biti zaustavljeno, tako mi Bog pomogao'', dogradonačelnica čestitala Tomaševiću

Rekao je da se neće služiti prljavim trikovima poput nekih protukandidata. "Za dva tjedna pobijedit ćemo uzdignute glave i svima ćemo moći pogledati u oči. Pobijedit ćemo za dva tjedna a da nismo prodali dušu", poručio je Tomašević. 

Tomašević danas bolji nego Bandić prije 4 godine

Zanimljivo je da je Tomašević na ovim izborima osvojio znatno više glasova od Milana Bandića na lokalnim izborima 2017. godine. 

Tada je Bandić u prvom krugu osvojio 101.828 glasova (30,87 posto), dok je Tomašević osvojio čak 147.631 glas (45,15 posto).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene