Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sekundarna lokacija

Društvenim mrežama širi se snimka koja je uznemirila Zagreb: Evo za koga se pripremaju kreveti u Areni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni stožer u Areni Zagreb postavlja krevete za prijam bolesnika. Snimljena je i videsnimka kreveta u Areni koja se proširila društvenim mrežama i mnoge uznemirila. Doznali smo za koga se priprema zagrebačka Arena.

U zagrebačkoj Areni u tijeku je postavljanje bolničkih kreveta koji će u slučaju potrebe biti namijenjeni za smještaj lakših bolesnika oboljelih od koronavirusa.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

Arena Zagreb priprema se za prihvat oboljelih osoba. "Imamo primarne, sekundarne i tercijarne centre. Jedan od tih sekundarnih bit će u Areni Zagreb", najavio je ministar zdravstva Vili Beroš.

"Arena Zagreb se priprema kao sekundarni centar za one bolesnike koji nemaju tešku kliničku sliku. Dakle, za srednje teške bolesnike koji ne zahtijevaju primjenu kisika i druge intenzivne mjere liječenja", pojasnio je ministar Beroš.

Podsjetimo, broj zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj prešao je 100. Svi zaraženi pacijenti su stabilno, a nema podataka o pogoršanju njihova stanja.

Za prihvat teže oboljelih priprema se KB Dubrava. Hrvatska vojska ispred bolnice podiže šatore i ekspedicijski kampa, kapaciteta 270 kreveta za prihvat oboljelih pacijenata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene