Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilne količine kiše

Snažno nevrijeme poharalo dijelove Dalmacije: Bujica nosila sve pred sobom, vatrogasci imali pune ruke posla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažno nevrijeme pogodilo je u petak poslijepodne dijelove zemlje. Velike količine kiše pale su u Zadru i u Selinama gdje je bujica nosila sve pred sobom.

Nevrijeme je u petak pogodilo dijelove zemlje, a obilne količine kiše pale su u sjevernoj Dalmaciji i južnoj Lici.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Nevrijeme na Jadranu STIGLO NAJAVLJENO NEVRIJEME Obilna kiša u Dalmaciji stvara probleme na cestama: Kod Trogira pala 71 litra po kvadratnom metru

Tako je mjerna postaja Opsenica kod Svetog Roka do 18 sati zabilježila 154 litara kiše po metru kvadratnom, postaja Seline-Mala Paklenica 153, a Starigrad Paklenica 151 litru kiše po metru kvadratnom, javlja stranica Pljusak.com. U Zadru je palo 70 litara kiše. Najviše kiše u središnjoj Dalmaciji palo je u, točnije 41 litra, dok se na jugu najviše izmjerilo u u Grudi – 58 litara po kvadratnom metru.

Velike količine kiše pale su u okolici Starigrada Paklenice i Nacionalnog parka Paklenica, piše portal Dalmacija danas. Veliku je štetu kiša napravila u Selinama gdje su bujice nosile sve pred sobom, zbog čega su vatrogasci imali pune ruke posla. Značajna šteta nastala je u kampu u Selinama zbog kamenja i mulja koje je nosila bujica. 

 
Posted by Seline, Croatia on Friday, June 5, 2020

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene