Obavijesti Video Pretražite Navigacija
očekuju reakciju institucija

HDZ komentirao uhićenje Damira Škare i osudio svako nasilje: Hoće li ga izbaciti iz stranke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je uhićen bivši saborski zastupnik i čelnik Autokluba Siget Damir Škaro, oglasio se HDZ čiji je član.

''Vezano za slučaj Damira Škare, HDZ najoštrije osuđuje seksualno, obiteljsko kao i svaki drugi oblik nasilja'', priopćilla je Hrvatska demokratska zajednica. Navode da očekuju pravovremenu i energičnu reakciju nadležnih institucija, kao i promptno utvrđivanje činjenica.

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 2 Istraživanje Dnevnika Nove TV HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra: "Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva" Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture. Okupljanje HDZ-a Butković odgovorio novinarima: "Pa šta nema pametnijeg čovjeka u Hrvatskoj?"

''Sukladno tome i stranka će reagirati temeljem svojega Statuta u kojemu su jasno navedene stegovne mjere za teške povrede članske obveze'', poručili su.

Čelnik Autokluba Siget Damir Škaro uhićen je u srijedu ujutro nakon što ga je zaposlenica tog autokluba prijavila za silovanje. Kako doznajemo od pouzdanog izvora, uhićen je jutros prilikom ulaska u Hrvatsku. Od podnošenja prijave 12. kolovoza taj bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu bio je u Bosni i Hercegovini.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene