Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef zagrebačke skupštine

Andrija Mikulić: "Projekti za koje Bandić traži potporu Vlade preveliki su da bi ih Grad proveo sam"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet projekata za koje će Milan Bandić tražiti potporu od Vlade preveliki su projekti da bi ih proveo Grad sam, poručio je predsjednik zagrebačke Gradske skupštine, HDZ-ovac Andrija Mikulić.

Ne vidi ništa sporno u ideji da grad i Vlada surađuju po tom pitanju, ali o svemu treba sjesti i razgovarati.
Iako je predsjednik Sabora Gordan Jandroković poručio da Vlada neće pristajati na ucjene,  predsjednik Skupštine poručuje  nećemo se spuštati na razinu uvjetovanja.

Pročitajte i ovo HUDI skupština - 3 održana godišnja skupština HUDI ima novog predsjednika i nove planove za digitalno izdavaštvo u Hrvatskoj Sukob Karačića i Tomaševića u Skupštini (Foto: Vijesti Nove TV u 14) HOK pokrenuo izvide Pogledajte snimku obračuna zastupnika Neovisnih za Hrvatsku i Tomislava Tomaševića: "Klošaru mali, pljunut ću ti u facu... Oćemo otić ispod Domovinskog mosta?"

„Pa ne možemo o jednom projektu 'Zagreb na Savi' pričati da je to projekt lokalne zajednice, to je nemoguće, to je jednostavno nemoguće napraviti. Jedan Imunološki, jedna nacionalna bolnica, to su nacionalni projekti. Ako hoćete nacionalni nogometni stadion, pa zato se zove nacionalni nogometni stadion reprezentacije RH, dakle to mora ići u sinergiji“, kazao je Mikulić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene