Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČUDOM PREŽIVIO

Stravična nesreća kod Rijeke: Kamionom sletio s vijadukta Svilno u provaliju duboku nekoliko desetaka metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se na autocesti Rijeka-Zagreb na vijaduktu Svilno. Vozač je izgubio kontrolu nad kamionom i sletio u provaliju.

Oko 12:50 na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke na vijaduktu Svilno došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je kamion s prikolicom sletio s ceste.

Kamionom slovenskih registracijskih tablica upravljao je 26-godišnji vozač, državljanin BiH. U jednom trenutku je u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom.

"S vijadukta Svilno je sletio u provaliju duboku nekoliko desetaka metara", kazala je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU primorsko-goranske Svemirka Miočić.

Vozač je s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći.

"Pacijent je završio na operaciji nakon hitne dijagnostike. Ima potencijalno životno ugrožavajuće ozljede, naravno napravit ćemo sve da bude u redu", rekao je Mate Matešić iz KBC Rijeka.

Šok su doživjeli i stanari kuća ispod prometnice. Uz obiteljske kuće, ispod vijadukta nalazi se i farmaceutska tvornica. Nesreća je na istom mjestu, kaže mještanka, bilo i prije ali nikad ovakvih.

"Šokirana jesam jer nisam očekivala kada sam izašla van da će biti baš polomljena ograda, da će sletiti kamion, mislila sam da je samo produžio, lupio u ogradu. Kada sam vidjela da je sletio, trčala sam dolje, nije mi bilo svejedno, nadam se da je ipak sve ok", kazala je Marijana sa Svilnog.

Više detalja ove nesvakidašnje prometne nesreće bit će poznato po dovršetku policijskog očevida.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Određen istražni zatvor Detalji jurnjave u suprotnom smjeru po Ipsilonu: Njemica se zabila u policiju pa zaključala, izvukli je kroz razbijeno staklo

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna disciplinski postupak Smijenjen načelnik policije koji je sudjelovao u prometnoj nesreći: Uzeti su mu uzorci krvi i urina...

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene