Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budućnost komunikacija

VIDEO: Renesansa 3D mobitela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Barceloni je zatvoren Svjetski kongres mobilnih komunikacija gdje su predstavljeni najnoviji modeli mobitela.

James Cameron uveo je 3D tehnologiju na velike ekrane dok je isto za mobitele predstavio LG sa svojim Optimus 3D mobitelom o kojem se najviše govorilo na kongresu.

Pročitajte i ovo Sajam maslina - 4 Najavljena dobra godina Cijena mnogima omiljenog ulja u godinu dana porasla više od 40 posto, proizvođači objašnjavaju zašto je to tako Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina"

>> Facebook generacija bez interneta i mobitela kao ovisnik bez droge

'Riječ je o prvom i jako moćnom 3D smartphoneu na svijetu koji je zapravo više od smartphonea', kazao je menadžer LG-a Shaun Musgrave. Japanski NTT Docomo također je došao sa svojim asom u rukavu, Sharpovim 3D mobitelom te su se pohvalili kako u Tokyu rade na još novijem konceptu interaktivnog 3D ekrana.

No, jedno je sigurno, a ovaj kongres je to i istaknuo - budućnost mobitela je zasigurno 3D tehnologija. Kongres nije zaobišao niti tehnološki gigant Samsung koji je obilježio godinu sa svojim Androidom, točnije Galaxy S2 i Galaxy Tablet 10.1.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene