Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odriče se državljanstva

Superman više ne želi biti Amerikanac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpoznatiji svjetski borac za istinu i pravdu na 'američki način', kazao je kako se namjerava odreći američkog državljanstva.

Superman je ovu 'šokantnu odluku' najavio u ovotjednom, jubilarnom 900. broju stripa Action Comics, objavio je New York Post.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin potpisan dekret Rusija mami strane državljane da se bore protiv Ukrajine, Putin pripremio povlastice Slika nije dostupna Prvi broj stripa Prodali Supermana za 2,6 milijuna dolara

'Istina, pravda i 'američki način' više nisu dovoljni', kazao je Supermen predsjednikovu savjetniku za nacionalnu sigurnost. 'Sutra ću se obratiti Ujedinjenim narodima i obavijestiti ih da se namjeravam odreći američkog državljanstva'. 

Superman je, piše NYP, ovu odluku donio nakon što je njegova podrška prosvjednicima u Iranu pretvorena u međunarodni incident. 'Umoran sam od toga da se moji postupci tumače kao instrumenti američke politike. Ja želim pomoći svakome i svugdje gdje je moja pomoć potrebna. Bio sam naivan i sad to shvaćam', kazao je Superman. 

Izdavači stripa Jim Lee i Dan Didio pojasnili su kako će Superman, unatoč ovome, u srcu ipak ostati pravi Amerikanac. 'On je došao s daleke planete i 'prigrlio' američke vrijednosti. Kao lik i ikona on utjelovljuje sve najbolje na 'američki način', kazali su izdavači.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene