Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Premijera nove serije "Legion" 9. veljače na kanalu Fox!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnja serije "Legion" smještena je u svijet Marvelova serijala X-Men, a ekranizirana je prema stripu autora Chrisa Claremonta i Billa Sienkiewicza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Narod protiv O.J.Simpsona: Američka kriminalistička priča Slika nije dostupna Suluda ideja Voditelj sjekirom ispred kamera pogodio oca petero djece

Nova dugoiščekivana dramska serija "Legion" showrunnera Noaha Hawleya, premijerno će biti prikazana 9. veljače 2017. godine na kanalu FOX. Ova serija je najnovija suradnja Noaha Hawleya i Johna Camerona, dvojice poznatih izvršnih producenata, koji su za FOX-ovu uspješnicu "Fargo" osvojili nagrade Emmy i Zlatni globus.

Produkciju serije "Legion" potpisuju FX Productions i Marvel Television. Radnja serije "Legion" smještena je u svijet Marvelova serijala X-Men, a ekranizirana je prema stripu autora Chrisa Claremonta i Billa Sienkiewicza.

Problematičnom mladiću Davidu Halleru (Dan Stevens) život nije bio nimalo lak zbog dijagnoze shizofrenije koju su mu dijagnosticirali dok je bio dijete. Zbog toga je David većinu svog djetinjstva proveo u psihijatrijskim ustanovama, pokušavajući doznati razlog svojih vizija koje ga opsjedaju.

Sada, kada je navršio trideset godina, misli kako je njegovim mukama napokon došao kraj, no doktori ga ponovno vraćaju u bolnicu. Svoje vrijeme u bolnici provodi sa šutljivom Lenny (Aubrey Plaza) - vječitim optimistom unatoč tome što je većinu svog života provela u paklu droge i alkohola. Iako je David polako počeo odustajati od nade u svoj oporavak, njegovu rutinu poremetit će dolazak prekrasne, ali opasne i tajanstvene pacijentice pod imenom Syd (Rachel Keller). Među njima se počinje stvarati neobjašnjiva privlačnost, a Syd uvjerava Davida kako su glasovi koje čuje i vizije koje ima - potpuno stvarni.

Sablažnjen svojim otkrićem, David bježi iz bolnice te traži utočište kod svoje sestre Amy (Katie Aselton); No Amy ne želi ugroziti svoj imidž savršene kućanice iz predgrađa koji je godinama stvarala. S vremenom, Syd odluči pomoći Davidu, te ga dovede do Melanie Bird (Jean Smart) – zahtjevne, ali suosjećajne psihijatrice koja se u liječenju bolesnika koristi pomalo neobičnim metodama. Ona i njezin tim specijalista – Ptonomy (Jeremie Harris), Kerry (Amber Midthunder) i Cary (Bill Irwin), uspijevaju pomoći Davidu, te mu otvoriti ulaz u svijet potpuno novih mogućnosti…

Najnovija hit serija o super junacima čija je premjera prve epizode održana u Zagrebu, tjedan dana prije svjetske premijere na kanalu FOX - okupila je brojne uzvanike iz medijskog i marketinškog svijeta u Muzeju Iluzija. Zanimljivi eksponati i atmosfera prostora muzeja, vjerno su dočarali unutarnji svijet glavnog junaka Davida Hallera (Dan Stevens). 

U glavnim ulogama: Dan Stevens kao David Heller, Rachel Keller kao Syd Barrett, Jean Smart kao Melanie Bird, Aubrey Plaza kao Lenny Busker, Jeremie Harris kao Ptonomy Wallace, Amber Midthunder kao Kerry Loudermilk, Katie Aselton kao Amy Haller i Bill Irwin kao Cary Loudermilk.

O FOX NETWORKS GROUPI

Fox Networks Group (FNG) glavna je poslovna jedinica 21st Century Foxa (NASDAQ:FOXA). FNG se sastoji od Fox Television Groupa, koji uključuje Fox Broadcasting Company i 20th Century Fox Television; Fox Cable Networksa, koji uključuje FX Networks; Fox Sports Media Groupa, National Geographic Partners-a te Fox Networks Groupa za Europu, Aziju i Latinsku Ameriku. Te jedinice zajedno stvaraju, emitiraju i distribuiraju u svijetu najpopularnije zabavne, sportske i dokumentarne programske sadržaje.

O FX PRODUCTIONSU

FX Productions (FXP) producira FX-ovu hvaljenu hit seriju Virus; nadolazeću seriju Trust, humoristične serije Louie, Archer i Baskets, te nadolazeće serije Better Things i Atlanta, i FXX-ove humoristične serije Uvijek je sunčano u Philadelphiji, Ti si moj porok i Muškarac traži ženu. FXP je koproducent dramskih serija Amerikanci, Tiranin, Fargo, Američka kriminalistička priča i nadolazeće serije Taboo, te humoristične serije Seks, droga i rock&roll.

O MARVEL ENTERTAINMENTU

Marvel Entertainment, LLC, podružnica u potpunom vlasništvu Walt Disney Company, jedna je od najpoznatijih tvrtki za proizvodnju zabavnih sadržaja, koja je tijekom više od 75 godina razvila više od 8000 likova koji se pojavljuju u različitim medijima. Franšize svojih likova Marvel koristi u svijetu televizije, izdavaštvu i za izdavanje licencija.

Marvel producira neke od najpopularnijih I kreativnih animiranih sadržaja, kao I digitalnih platformi od kojih se izdvaja suradnja sa popularnim Netflixom. Serije koje uključuju u MArvelovu produkciju su: “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.” za ABC, ”Marvel’s Daredevil,” “Marvel’s Luke Cage,” I serija koja je osvojila nagradu Emmy I Peabody - “Marvel’s Jessica Jones” za NETFLIX, “Marvel’s Ultimate Spider-Man,” “Marvel’s Avengers” i “Marvel’s Guardians of the Galaxy” za Disney XD. Marvelovi nadolazeći projekti uključuju: “Marvel’s Iron Fist and the culminating Marvel’s The Defenders” za NETFLIX kao i “Marvel’s The Punisher” (NETFLIX), “Marvel’s Cloak & Dagger” (Freeform), “Legion” (FX), and “Marvel’s Runaways” (Hulu)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene