Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visoka sigurnost

VIDEO Kavez spreman za navijače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ludogorec, svjestan mogućih nereda koje je u stanju proizvesti problematična navijačka skupina Partizana za njih je pripremio poseban dio.

Ludogorec je prošle godine izbacio Partizan u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu Prvaka te im se Partizan danas ima priliku osvetiti. A priliku za osvetom vjerojatno će pokušati iskoristiti i Grobari.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Barbara Štrbac, reporterka Nove TV Dnevnik Nove TV u Ateni Barbara Štrbac otkriva što dalje čeka uhićene Hrvate u Grčkoj: "To je ovdje vrlo ozbiljno kazneno djelo"

No, Ludogorec je pripremljen. Gostujuća tribina u potpunosti je ograđena rešetkama i zaštitnim mrežama što podsjeća na kavez za životinje, piše srpski Telegraf. Ovakvi su kavezi uobičajeni kada postoji rizik od nereda na stadionu.

Na vrhu ograde su metalni šiljci, a cijela tribina prekrivrena je metalnom mrežom kako bi na taj način unaprijed zaustavili bacanje nepoželjnih predmeta u teren.

Ovaj stadion kapaciteta od 6.000 mjesta nadzire 70-ak kamera tako da im niti najmanji incident ne može promaknuti.

Stadion je renoviran 2011. godine, a osim visoke sigurnost, ima odlične uvjete za igru, rad novinara i navijačku publiku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene