Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Xperia U – moćna Sony zabava u smartphoneu elegantnog i kompaktnog dizajna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Xperia U nudi nenadmašnu Sony zabavu u telefonu koji se odlikuje elegantnim i kompaktnim dizajnom koji korisnici mogu personalizirati i izvana i iznutra

S xLoudom™ i Sony 3D surround sound audio tehnologijom integriranima u glazbeni player, korisnici će uživati jasnom i glasnom zvuku. Moguć je i streaming glazbe s Xperia U na bežične zvučnike jednim dodirom koristeći DLNA.

Xperia U ima Reality Display s Mobile BRAVIA Engineom za nevjerojatnu oštrinu i jasnoću prikaza te brzo snimanje – kamera se jednim pritiskom tipke aktivira iz stanja mirovanja u malo više od jedne sekunde i odmah je spremna za snimanje ili fotografiranje. Snažan 1 GHz dvojezgreni procesor jamči super brzi rad.

U Xperia U prozirni element svijetli u skladu s bojom fotografija koje korisnik gleda u galeriji ili u skladu s omotom albuma na kojem je pjesma koju korisnik u tom trenutku sluša. Xperia U može se personalizirati uz pomoć tema i zamjenjivih maski za bazu telefona da bi bolje odrazila raspoloženje i osobnost vlasnika.

Ključne značajke Xperia U

• 3,5-inčni Reality Display s Mobile BRAVIA Engineom.
• 1 GHz dvojezgreni procesor za super brzi rad.
• 5 MP kamera s jedinstvenim brzim fotografiranjem, HD snimanjem i Sony tehnologijom za snimanje 2D i 3D panoramskih fotografija.
• Jasno i glasno slušanje uz xLoud i 3D surround sound audio tehnologiju.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene