Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preopterećeni serveri Diabla 3

Satima čekali u redovima za Diablo 3, a onda ih izludio 'Error 37'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijuni su godina čekali izlazak nove verzije Diabla, a kada su ga pokrenuli dočekao ih je – Error 37

U Blizzardu su bili itekako zadovoljni odličnim prednarudžbama nove verzije Diabla, no čini se da se nisu sjetili da će brojni korisnici koji su naručili ovu igru i satima čekali ispred trgovina da je kupe, odmah pohitati online kako bi je, nakon dugog iščekivanja, napokon i isprobali.

Tako se uzbuđenje i nestrpljenje brojnih gamera pretvorilo u očaj kada su shvatili da serveri novog Diabla ne mogu izdržati toliku navalu zbog čega se nisu mogli spojiti na servere te im se pojavljivala oznaka 'Error 37' i obavijest da su 'serveri trenutno preopterećeni' i da se pokušaju logirati poslije.

Korisnici su se odmah okrenuli raznim gamerskim forumima i Twitteru pa je 'Error 37' ubrzo postao trending tema na ovoj društvenoj mreži.

Mnogi su ostali razočarani problemima sa serverima jer je ovakva navala bila očekivana zbog tolikog broja prednarudžbi, ali i zbog činjenice da je riječ o kultnoj igri čiji je posljednji nastavak izdan prije čak dvanaest godina, a na Diablu III u Blizzardu su radili godinama.

Iz ove su kompanije potvrdili da su imali poteškoća sa serverima te da je većina problema riješena tako da gameri više ne bi trebali imati problema sa spajanjem na servere pa se u potpunosti mogu posvetiti uživanju u novoj igri.

Prema informacijama koje možemo pročitati na internetu, prvi korisnik koji je završio Diablo III jest gamer Yoshichan kojemu je za taj 'pothvat' trebalo 12 sati i 19 minuta, no i to je previše prema nekim korejskim i kineskim gamerima koji su novi Diablo završili u samo sedam sati – na najlakšem nivou naravno.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene