Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Pokušava me ubiti!"

Muž je živu zakopao u šumi nakon razgovora o razvodu: Policija objavila detalje stravične priče

Američka policija
Američka policija Foto: Afp
Amerikanka koju je vlastiti muž živu zakopao u šumi uspjela je pobjeći iz plitkog groba.

Policija grada Thurstona u američkoj saveznoj državi Washington pronašla je u ponedjeljak oko jedan ujutro izbezumljenu ženu koja se skrivala iza šupe u dvorištu.

"Moj muž me pokušava ubiti", vikala je Young Sook An, stoji u policijskom izvješću.

U izvješću također stoji da su joj vrat, donji dio lica i gležnjevi bili omatani ljepljivom trakom. Imala je masnice po nogama, rukama i glavi, a odjeća i kosa su joj bili pokriveni zemljom.

Pročitajte i ovo Iranska revolucionarna garda Što je IRG? Najmoćnija paramilitarna organizacija Bliskog istoka: Iranska revolucionarna garda navodno stigla na Krim

Njezin suprug Chae Kyong An optužen je za pokušaj ubojstva, otmice i napada. U utorak je uhićen te mu je odbijena jamčevina, izvijestio je američki NBC News.

Američka policija Young Sook An i Chae Kyong An (Foto: Policijska postaja Lacey)

Young Sook An je policiju u Laceyju nazvala u nedjelju i zvučala je, stoji u izvješću, kao da joj je netko začepio usta. Ispričala je da ju je suprug napao u njihovoj kući nakon što je s njim razgovarala o razvodu, koji je u tijeku, i raspodjeli novca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PAZITE ŠTO RADITE Ne berite ovu gljivu: Izaziva smrtnost kod djece u 100 posto slučajeva, pet puta više Hrvata se otrovalo ovog mjeseca nego lani

Kyong An svojoj je ženi ljepljivom trakom zavezao ruke iza leđa, stavio joj traku preko očiju, bedra i gležnjeva. Policiju je uspjela nazvati pomoću pametnog sata kada je izašao iz sobe. On ju je zatim odvukao u garažu i razbio joj sat čekićem, a zatim ju je odvezao u šumu.

U šumi ju je zakopao i na grob stavio teško stablo. Nakon nekoliko sati uspjela je spustiti ljepljivu traku i pobjeći. Rekla je da je, u trenutku kada je pobjegla iz groba, kombi s upaljenim svjetlom još uvijek bio parkiran u blizini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene