Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog ubojstva psa 13 mjeseci zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuz koji je pretukao nasmrt svojeg psa u lipnju 2006. osuđen je na 13 mjeseci strogog zatvora na prekršajnom sudu u Metzu, priopćio je sud.

Sud je trajno zabranio osuđeniku držanje domaćih životinja i osudio ga na 1500 eura odštete i kamata Društvu za zaštitu životinja.

Pročitajte i ovo HGSS spasio Francuza Akcija kod Milne HGSS objavio upute koje vam mogu spasiti život: Kako poslati lokaciju da vas što prije pronađu Operacija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 napadač mu odgrizao dio uha Francuzu (20) napadnutom u Splitu nisu uspjeli spasiti ušku: "Sjedio je ispred bolnice s komadom uha u čaši i plakao”

Gilles Viardot se pravdao da je djelovao pod utjecajem alkohola.

Kad se vraćao s pijanke, pregazio je Xsanu, jednogodišnju kujicu svoje družice vozeći unatrag u garažu. Potom je teško ozlijeđenu
životinju dokrajčio udarcima daskom.

Svjedoci su kazali da su vidjeli optuženog kako mlati kujicu,
dodajući da je životinja cvilila do smrti.

U veljači 2005., 72-godišnjak je osuđen na godina dana zatvora jer je otrovao više od 140 životinja u regiji Correze, ali je ćeliji počinio samoubojstvo. 

Godinu dana prije toga, 18-godišnjak je osuđen također na godinu dana zatvora jer je zapalio psa, a 38-godišnji je muškarac osuđen na 4 mjeseca jer je ubio pudlicu zatvorivši je u perilicu rublja. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene