Operacija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Operacija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Prva informacija bila je da su liječnici KBC-a Split uspješno zašili otkinuti dio organa 20-godišnjem Francuzu, no rana je bila takva da mladićevu ušku nije bilo moguće spasiti. Rano ujutro u ponedjeljak dio uha odgrizao mu je zasad nepoznati napadač.


Francuzu (20) kojem je u ponedjeljak rano ujutro, oko 5:30 u centru Splita nepoznati muškarac odgrizao komad uha liječnici ipak nisu uspjeli zašiti dio lijeve uške, javlja portal Dalmacija danas. Konobari iz obližnjeg noćnog kluba nakon napada bili su stavili odgrizeni dio uha na led do dolaska Hitne pomoći.

Vezani članci Tijekom noći na parkiralištu u Ljubićevoj ulici oštećeno više automobila - 10 Policija uhitila mladića (20) koji je u Splitu razbio stakla na čak sedam automobila Zlostavljanje (Foto: Getty Images) Zaštitar iz Kaštela koji je brutalno pretukao djevojku, na sudu priznao krivnju i dobio zatvorsku kaznu

Prva informacija bila je da su liječnici KBC-a Split uspješno zašili otkinuti dio organa, no rana je bila takva da mladićevu ušku nije bilo moguće spasiti.

"Sjedio je ispred bolnice s komadom uha u čaši i plakao”, rekao je izvor iz bolnice za spomenuti portal. 

Policija i dalje traži nepoznatog napadača koji je 20-godišnjaka napao, navodno jer mu je "krivo pogledao djevojku".