Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretno Raju

VIDEO Zaljubio se slon koji je zaplakao kada je pušten na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slon Raju u zatočeništvu je proveo 50 godina, a nakon oslobađanja započeo je život u novom okruženju, s novim prijateljima i obitelji

Slon Raju, čija je priča obišla svijet kada je zaplakao nakon oslobađanja iz okova u kojima je proveo 50 godina, pronašao je djevojku i napokon pojeo pristojni obrok. Nakon godina izgladnjivanja i zlostavljanja slon je započeo novi život sa svojom novom obitelji, a na prvom danu slobode upoznao je slonicu Phoolkali, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Slon progoni vozilo s turistima tragedija Slon napao skupinu turista: Jedna žena poginula, ima ozlijeđenih Ilustracija Očajni zbog siromaštva Prevarili Nepalce na crnom tržištu: Prodavali vlastite bubrege, rekli im da će im izrasti novi

Pet i pol tona teška životinja oslobođena je u velikoj akciji 4. srpnja. Prebačen je u centar za njegu velikih životinja u Mathuru u Indiji koji mu je postao dom. Njegova nova prijateljica Phoolkali također je prije dvije godine spašena iz zatočeništva, nakon što su je pronašli izgladnjelu u napuštenom skladištu bez prozora.

VIDEO Desetljećima u kavezu: Slon se rasplakao nakon što je pušten na slobodu

Sada fit i zdrava slonica inzistira na dijeljenu obroka s Rajom. Mango, banane i keksi samo su dio menija u kojem je slon uživao. Međutim, godine provedene u zatočeništv ostavile su traga na njemu i zbog svega je prema tvrdnjama veterinara izgubio vjeru u čovječanstvo.

Osoblje centra trenutno se brine za ranu na njegovoj nozi koja je posljedica pet desetljeća provodenih u šiljcima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene