Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na biciklista

Vozač autobus iskoristio kao oružje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autobusa iskoristio je autobus kao oružje i s ceste nasilno i namjerno naletio na biciklistu te ga odbacio s kolnika na nogostup.

Incident se dogodio u Bristolu u Velikoj Britaniji, a u njemu je biciklist teško ozlijeđen. Vozač autobusa, 29-godišnji Gavin Hill zaletio se u biciklistu Phillipa Meada te ga odbacio tri metra s kolnika na pločnik, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

>> Osmero djece poginulo u sudaru školskog autobusa

Mead je u naletu autobusa i padu slomio nogu i smrskao zapešće. Vozač autobusa priznao je krivnju za incident, opasnu vožnju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda Meadu te je osuđen na 17 mjeseci zatvora.

'Vi ste autobus iskoristili kao oružje kako biste nasilnički zastrašili gospodina Meada', rekao je prilikom izricanja presude sudac Mark Horton. nadzorne kamere snimile su čitav događaj, koji se dogodio 5. travnja prošle godine i koji je jučer dobio svoj sudski epilog.

Mead, inače otac dvoje djece, od nesreće se oporavljao četiri mjeseca. Sam je sudu rekao kako je isprva mislio da ga vozač autobusa samo želi 'gurnuti' i zastrašiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene