Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S veteranima

Putin proslavlja 63. rođendan igrajući hokej

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin proslavio je svoj 63. rođendan u srijedu prijateljskom hokejskom utakmicom s ruskim slavnim igračima, rekao je njegov glasnogovornik.

"Odigrao je hokejsku utakmicu sa svojim starim prijateljima, poznatim veteranima hokeja", rekao je glasnogovornik Dmitri Peskov a objavila agencija RIA.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi

Putin je u svibnju sličnu utakmicu odigrao s ruskim hokejskim legendama, uključujući umirovljenu zvijezdu NHL-a Pavela Burea i Valerija Kamenskog i postigao osam golova, objavili su državni mediji.

DETALJNA ANALIZA Je li ovo najveći Putinov strah?

Putin, džudist i pustolov, proslavio je svoj rođendan prošle godine pješačenjem devet kilometara kroz sibirsku tajgu.

Dvije godine prije na svoj rođendan prisustvovao je Azijsko-pacifičkom forumu o gospodarskoj suradnji (APEC) koji se održavao na na indonezijskom otoku Baliju i tom mu je prigodom indonežanski predsjednik na gitari odsvirao i zapjevao "Sretan rođendan", što je za Putina bilo veliko iznenađenje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene