Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodan incident

VIDEO Mladić pljunuo na kandidatkinju za predsjednicu Čilea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidatkinja za predsjednicu Čilea Michelle Bachelet doživjela je neugodan incident kada joj je tijekom pozdravljanja s pristašama prišao mladić i pljunuo joj u lice. Sve je zabilježeno kamerama.

Michelle Bachelet tijekom predsjedničke kampanje doživjela je prilično neugodan susret. Dok je pozdravljala okupljene pristaše, u nju se zaletio jedan mladić i pljunuo joj u lice, izvikujući pri tom riječi koje bi malo tko volio čuti, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad na Pešćenici Tinejdžera nakon nastave pretukla skupina mladića, primljen je u bolnicu s teškim ozljedama Slika nije dostupna Napad na službenu osobu Optužen muškarac koji je ugrizao policajku za ruku

Okupljena gomila brzo ga je svladala i njihov je neistomišljenik završio iza rešetaka.

>> Bachelet na čelu nove organizacije - UN žene

'Napala me osoba koja ne razumije što znači demokracija. Želim biti vrlo jasna: ako misle da me mogu uplašiti, ne poznaju me', rekla je Bachelet na skupu održanom nakon incidenta.

Michelle Bachelet već je bila predsjednica Čilea od 2006. do 2010. Protekle dvije godine radila je za Ujedinjene narode u Agenciji za žene. Hoće li dobiti drugi mandat, ova će predsjednica saznati 17. studenog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene