Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijednost 320.000 dolara

Kakav ulov! Uragan Dorian na obalu Floride donio najmanje 26 kilograma kokaina

Pronađena droga (Foto: Melbourne Police Department)
Pronađena droga (Foto: Melbourne Police Department) Foto: Melbourne Police Department
Uragan Dorian prolazi pored obale Floride. Olujni vjetrovi sa sobom su donijeli pakete droge u vrijednosti od 320.000 dolara.

Policija u Melbourneu na Floridi priopćila je da su se sumnjivi paketi počeli pojavljivati na plažama. Policajac je jedan od sumnjivih paketa pronašao na plaži Paradise Beach. Kasnije je utvrđeno da se radi o paketu s kokainom.

Pročitajte i ovo Poplave u Freeportu nakon uragana Dorian (Foto: AFP) - 1 žrtve doriana Potresna ispovijest muškarca koji je u uraganu ostao bez supruge: ''Samo je nestala, ostao sam bez svega" Uragan Dorian udario u Bahame (Screenshot: AFP) Oslabio na 3. kategoriju Uragan Dorian odnio pet života na Bahamima: "Sve je puno vode, stvari plutaju po kući, sve je uništeno"

Policajac je kasnije izjavio kako se radi o paketu koji je "zamotan na standardni način kako se pakira droga u težini od jednog kilograma". Na vanjskoj strani paketa bila je naljepnica s natpisom "DIAMANT". Kriminalistički tim za narkotike istražuje otkud je droga mogla stići, piše CBS News.

32 kilometra dalje od Melbournea, na plaži Cocoa, nekoliko sati kasnije prolaznik je prijavio policiji da je pronašao torbu s 25 kilograma zapakiranog kokaina. Policija trenutačno istražuje te pakete.

Podsjetimo, broj poginulih osoba u naletu uragana Doriana na Bahame porastao je na 20, a taj bi broj mogao i porasti, izjavio je premijer te karipske države Hubert Minnis, dok su Ujedinjeni narodi objavili da 70.000 ljudi treba hitnu humanitarnu pomoć.

Uragan Dorian pogodio je Bahame snagom najveće kategorije pet te je proglašen najrazornijom olujom koja je pogodila Bahame u povijesti. Najteže su pogođeni otoci Great Bahama i Great Abaco. Trenutačno se kreće istočno od države Georgija brzinom od oko 12 km/h. Maksimalna brzina vjetrova je 185 km/h.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene