Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio suprugu pa tijelo 23 godine skrivao u bubnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud je proglasio krivim 58-godišnjeg Australca koji je ubio svoju suprugu i zatim njezino tijelo pune 23 godine sakrivao u limenom bubnju.

Frederick Boyle je svoju tada 30-godišnju suprugu Edwinu ubio 1983. godine i zatim njezino tijelo sakrio u veliki limeni bubanj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Do kraja godine duplo više Hrvati upali u zamku: Svakom petom ovrhe sjele na plaću Slika nije dostupna U muzeju Madame Tussaud FOTO: Susan Boyle dobila svoju voštanu dvojnicu

Ubojstvo je otkriveno 2006. godine, kada je Frederickov zet tijekom velikog spremanja kuće otvorio bubanj i u njemu našao torbu sa ženskom odjećom.

Dva tjedna kasnije zet je otkrio ostatke ljudskog tijela među smećem u garaži.

Sestra nesretne žene izjavila je kako je cijeloj obitelji konačno laknulo što je slučaj riješen.

- Došli smo u fazu kada više nisam vjerovala da ćemo ikad saznati što se dogodilo mojoj sestri. Najvažnije nam je što je njezino tijelo pronađeno, rekla je Valerie i dodala da joj je najviše žao nećakinja, koje su sve ove godine živjele u uvjerenju da ih je majka još kao male ostavila.

- Nažalost, u ovom slučaju zapravo nema pobjednika. Nakon svega imamo dvije kćeri koje su nakon majke ostale i bez oca, a njihova djeca bez djeda, rekao je inspektor Ron Smith.

Inače, Boyle se tijekom suđenja branio da je svoju ženu zatekao u krevetu mrtvu pa je tijelo u panici sakrio, a kćerima rekao da im je majka pobjegla s vozačem kamiona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene