Obavijesti Video Pretražite Navigacija
URBANISTIČKI KAOS

VIDEO U nekoliko sekundi urušilo se dvorište i ograda: "Što je s ljudima, jesu li normalni, grade gdje hoće, kako hoće"

Urušilo se dvorište
Urušilo se dvorište Foto: Facebook/Bar na dlanu
Društvenim mrežama širi se snimka urušavanja dijela zida i ograde dvorišta u gradu Baru u Crnoj Gori. Razlog urušavanja nije poznat, ali građani u komentarima krive vlasnika i urbanistički kaos.

U snimci objavljenoj u Facebook grupi Bar na dlanu vidi se kako se prvo odvojila betonska ploča koja čini bazu ograde, a zatim se sve, zajedno sa drvom palme, stropoštalo na ulicu.

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Urušila se stambena zgrada u blizini Rima Užas u susjedstvu VIDEO Urušila se stambena zgrada: Tri osobe su prebačene u bolnicu, za ostalima se traga

Osim materijalne štete, srećom, nema ozlijeđenih, prenosi Blic i dodaje kako su građani okrivili urbanistički kaos koji vlada u tom dijelu mjesta Sutomore.

"Riječ je o objektu koji je izgrađen na strmom dijelu brda, na kojem odavno vlada urbanistički kaos", piše u objavi uz video.
 

"Sreća da nikome nije bilo ništa, ali vlasnika treba za uši, i kazniti ga troduplo više od materijalne štete koju je imao. Što je s ljudima, jesu normalni, grade gdje hoće, kako hoće, ima li ikakvoga zakona i reda u ovoj šašavoj državi?", pita se jedna od korisnica Facebooka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene