Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve pred kamerama

VIDEO Makljaža na ukrajinskoj TV: Usred emisije novinar i političar hrvali se na podu - "Grebeš poput djevojčice"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tučnjava je izbila nakon što je novinar udario u lice proruskog političara koji je odbio osuditi Vladimira Putina zbog gomilanja vojske na granici. Žestoka rasprava prerasla je u fizički obračun pred kamerama.

Šokantan fizički obračun između novinara Jurija Butusova i člana oporbene Oporbene platforme - Za život Nestora Šufriča dogodio se tijekom emisije "Sloboda govora" na ukrajinskoj televiziji.

Pročitajte i ovo Sergej Lavrov Nove optužbe "Uz Srbe na meti su i Hrvati": Lavrov sasuo nove optužbe na račun Zapada i otkrio tko je najveći trenutačni neprijatelj Rusije Pucnjava u Sarajevu Prebačen u bolnicu U Sarajevu izbila masovna tučnjava među migrantima, jedan ranjen hicem iz vatrenog oružja

Šufriča su pitali je li Putin ubojica i zločinac, a on je odgovorio: "Neka se ukrajinske vlasti pozabave time". Jedan od gostiju ga je nazvao "ruskim agentom", a Butusov je članove Šufrićeve platforme optužio za izdaju.

Žestoka rasprava prerasla je u tučnjavu u kojoj je Šufrič ostao krvav i raščupan nakon što mu je Butusov prišao i udario ga u lice pred kamerama u emisiji Savika Šustera, piše Daily Mail.

Šufrič je ustao kako bi mu uzvratio, no tada su obojica pala na tlo i hrvala se dok su ostali gosti u emisiji vikali: "Stani!" i "Pusti ga!".

Gosti emisije užasnuto su promatrali što se događa. Među njima su bili bivši premijer Ukrajine Arsenije Jacenjuk i bivši predsjednik Petar Porošenko.

Na kraju su ih razdvojili. Šufrić se otišao srediti na nekoliko minuta i po povratku Butusovu poručio da "grebe poput djevojčice", piše Daily Beast.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene