Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija privela nemarnu majku

Trogodišnjakinju 'odgajao' pas dok se majka skitala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnja Madina ne zna govoriti ništa osim jednostavnih riječi 'da' i 'ne', pribor za jelo nikada nije vidjela niti ga je ikada koristila, a hoda uglavnom na sve četiri, poput životinje. Da bi preživjela za ostatke hrane borila se s psom.

Ruska policija uhitila je 23-godišnju Annu koja je svoju kći 'odgajala' poput psa, piše Komsomolskaya Pravda. Istražitelji su djevojčicu pronašli kako u sobi glođe kosti i reži na psa koji ih je pokušao ukrasti. Svega metar od nje sjedila je njezina 'majka' koja nije pokazivala ni najmanji znak da shvaća u čemu je problem kada je policija privodila. plakala je i tvrdila da je ona dobar roditelj.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Liječnici koji su djevojčicu pregledali još ne znaju je li ona zaostala, ali se nadaju da će je rehabilitacijom uspjeti socijalizirati. Njena majka Anna rodila je Madinu nakon veze s mladićem iz Tadžikistana koji je ostavio nakon što mu je rekla da je trudna. 

Nakon toga Anna se odala piću i orgijanju, a dijete je hranila ostacima iz frižidera. Djevojčici je najbolji prijatelj bio pas Leslie s kojim se družila i spavala osim kada su se svađali oko ostataka hrane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene